Avoimet työpaikat ruokahuollossa

Etusivu > Uutiset > Avoimet työpaikat ruokahuollossa

 

Vetelin kunta julistaa haettavaksi

KAKSI SUURTALOUSKOKIN  JA KAKSI RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TEHTÄVÄÄ

Vetelin kunta hakee  maakunnan kotipalveluaterioiden keskittyessä ruokahuoltoomme kahta   suurtalouskokkia ja kahta ravitsemistyöntekijää.

Ravitsemistyöntekijöiden osalta vaaditaan hygieniapassia ja eduksi katsotaan alan perustutkinto sekä kokemus suurkeittiöllä työskentelystä.

Suurtalouskokkien osalta vaaditaan suurtalouskokin koulutus ja katsotaan eduksi kokemus suurkeittiöllä työskentelystä että kokemus dieettiruokien valmistuksesta/koulutuksesta.

Tehtävä täytetään toistaiseksi toisen ravitsemistyöntekijän osalta sopimuksen mukaan, toisen suurtalouskokin osalta 30.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan ja toisen ravitsemistyöntekijän sekä suurtalouskokin osalta 27.11.2017 alkaen.

Palkkaus KVTES:in mukaisesti. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Vetelin kunta on savuton.

Lisätietoja antavat vt. tekninen johtaja Asko Mikkola puh. 050 579 0180 ja vs. ruoka-ja siivouspalveluesimies Niina Leppävuori puh. 050 579 0195.

Hakemukset koulutus- ja kokemustodistuksineen 11.10.2017 klo 15.00 mennessä  Vetelin kunta/Asko Mikkola, Kivihyypätie 1, 69700 Veteli tai vetelin.kunta@veteli.fi. Kuoreen merkintä joko ”Hakemus suurtalouskokiksi” tai ”Hakemus ravitsemistyöntekijäksi”.

 

http://veteli.fi/tekninentoimiavoimet.pdf