Ei tarvisse hävetä!

Ei tarvisse hävetä!

”Ei tarvisse hävetä!” Vetelin kehityksen vuosia 1945 – 2018 on Vetelin kunnan historiikki, joka kertoo kunnan ja kuntalaisten tapahtumista sotien ajasta nykypäivään.  Kirja ei ole historian tutkimusta, vaan historiikki usean kirjoittajan voimin kirjoitettuna.  Kirjoitustyylit ovat kirjoittajilleen ominaisia, eikä niitä ole pyritty yhtenäistämään, mikä antaa teksteille poikkeuksellista värikkyyttä. Vetelin kunnan kehitystä ja kunnan asukkaiden toimintoja on käsitelty laajasti kaikilta oleellisimmilta alueilta. Kirja on kirjoitettu talkootyönä ja siitä suuret kiitokset kaikille työhön osallistuneille sekä haastateltaville.

”Joka ei vanhaa tunne, ei uuttakaan ymmärrä.”

 

Historiikki kertoo sotien jälkeisestä ajasta Vetelissä. Tilaa edullisesti ennakkoon 6.12. saakka!

Voit tehdä kirjasta ennakkotilauksen tästä linkistä (sähköposti susanna.hotakainen(at)veteli.fi) tai soittamalla kunnanviraston neuvontaan puh. 050 5790 100 (arkisin klo 9-15). Mainitse oma nimesi ja osoitteesi. Saat varauksen jälkeen tilitiedot. Kun maksu näkyy tilillä 6.12. mennessä hinta on edullinen 30 €/kpl (sis. alv). Mikäli haluat ostaa useamman kirjan voit maksaa esim. 2 kirjaa 60 €, 3 kirjaa 90 € jne. 7.12. lähtien hinta on 40 €/kpl (sis. alv). Mahdolliset postikulut lisätään hintaan.

  • 500 sivua
  • kovakantinen
  • värikuvat

Lue lisää: Veteli-viesti nro 7

Kirjan julkaisu 6.12.

klo 10 jumalanpalvelus kirkossa
klo 11 kunniakäynti ja seppeleenlasku sankarihaudoille
klo 11.30 juhlakahvitus seurakuntatalolla
klo 12.15 itsenäisyyspäivän juhla seurakuntatalolla, Veteli 150-vuotta ja historiikin julkaisu

Myynnissä julkaisun jälkeen kunnanvirastolla, kirjastolla, liikuntakeskuksella sekä muutamissa liikkeissä. Seuraa ilmoittelua!