Ei tarvisse hävetä!

”Ei tarvisse hävetä!” Vetelin kehityksen vuosia 1945 – 2018 on Vetelin kunnan historiikki, joka kertoo kunnan ja kuntalaisten tapahtumista sotien ajasta nykypäivään.  Kirja ei ole historian tutkimusta, vaan historiikki usean kirjoittajan voimin kirjoitettuna.  Kirjoitustyylit ovat kirjoittajilleen ominaisia, eikä niitä ole pyritty yhtenäistämään, mikä antaa teksteille poikkeuksellista värikkyyttä. Vetelin kunnan kehitystä ja kunnan asukkaiden toimintoja on käsitelty laajasti kaikilta oleellisimmilta alueilta. Kirja on kirjoitettu talkootyönä ja siitä suuret kiitokset kaikille työhön osallistuneille sekä haastateltaville.

”Joka ei vanhaa tunne, ei uuttakaan ymmärrä.”

 

Historiikki kertoo sotien jälkeisestä ajasta Vetelissä.

Hinta on edullinen 40 €/kpl (sis. alv). Mahdollista tilata myös lähetettynä Suomen sisällä. Postikulut 10€/kirja lisätään hintaan. Lisätietoja sähköpostilla susanna.hotakainen(at)veteli.fi) tai soittamalla kunnanviraston neuvontaan puh. 050 5790 100 (arkisin klo 9-15).

  • 500 sivua
  • kovakantinen
  • värikuvat

Lue lisää: Veteli-viesti nro 7

 

Myynnissä kunnanvirastolla (käteismaksu), kirjastolla, liikuntakeskuksella sekä muutamissa liikkeissä. Seuraa ilmoittelua!