Osallistu Vetelin perhepalveluiden kehittämiseen

Etusivu > Uutiset > Osallistu Vetelin perhepalveluiden kehittämiseen

Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma LAPE kehittää yhdessä Vetelin kunnan, alueen järjestöjen ja yhdistysten, seurakuntien sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa Vetelin lasten, nuorten ja perheiden palveluja perhekeskusmallin kautta. Sen tavoitteena on kokonaisvaltainen perheiden hyvinvoinnin edistäminen sekä omien voimavarojen vahvistaminen.

Nyt Sinulla on mahdollisuus sanoa ehdotuksesi ja mielipiteesi Vetelin perhepalveluiden kehittämiseen.

Missä olisi hyvä kohtaamispaikka perheille? Mistä haluaisit saada tietoa Vetelin palveluista? Mitkä palvelut toimivat nykyisellään hyvin? Mitä palveluja tai toimintaa tulisi saada lisää?

Käy jättämässä kommenttisi siitä, miten perhetorin pitäisi toimia, jotta se palvelisi perheitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kommentit jätetään nimettömänä.

Kysely on osa YAMK – opinnäytetyötäni ja tutkimuksen tuloksia käytetään Perhetori-toimintamallin kehittämiseen. Tutkimuksessa noudatetaan tutkimuseettisiä periaatteita ja Padlet-seinän aineisto hävitetään aineistonkeruun jälkeen. Mikäli teille herää kysymyksiä, voitte ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Skannaa QR-koodi


tai näpyttele sivulle: padlet.com/kplape/veteli

 


Kiittäen, Suvi Pokela
Opiskelija
Terveyden edistäminen (YAMK)
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Projektityöntekijä
Lapsi- ja Perhepalveluidenmuutosohjelma LAPE
p. 040 804 2144, suvi.pokela@soite.fi