Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanke

Etusivu > Uutiset > Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanke

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hankkeen info- ja ideointitilaisuudet käynnistyvät marraskuussa!

Tavoitteena on koota yhteen niin reitit, palvelut kuin niiden toteuttajatkin Keski-Pohjanmaan alueella, ja kerätä tietoa mm. alueen yhteiseen reittikarttaan. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tapaamisiimme!

* * * * * *

 

la 18.11.
klo 10.00 LESTIJÄRVI, Riistaravintola Pikku Peura (Kinnulantie 695, Ylilesti)
klo 14.00 PERHO, Koirasalmen Luontotupa (Koirasalmentie 1220, Kivijärvi)

ti 21.11. klo 18.00 ÖJA, Öjan kyläkeskus (Öjantie 454)
ke 22.11. klo 18.00 LOHTAJA, Jukkolanmäen Navetanvintti (Jukkolanmäentie 27)
to 23.11. klo 18.00 KOKKOLA, Villa Elba (Sannanrannantie 60)

la 25.11. klo 10.00 KANNUS, Huvikumpu (Rekiläntie 509)

Tilaisuudet ja yhteinen reittikartta ovat maksuttomia osallistuville yrityksille ja yhteisöille. Tarjoilujen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta (yrityskehittäjä Titta Vuorinen, puh. 044 780 9091, titta.vuorinen@kosek.fi).

 

MISTÄ OIKEIN ON KYSE?
Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hankkeen tavoitteena on kartoittaa Keski-Pohjanmaan matkailulliset reitistöt, ja palvelut niiden varrella, ja laittaa kaikki yhteiselle matkailukartalle. Tarvitaan yhteistä tekemistä, jotta reiteistä ja palveluista tulee asiakkaan näkökulmasta elämyksellisiä. Kaikkea tätä tukevat vahvat yhteistyöverkostot, jotka osittain ovat jo olemassa.
Kun kohteet ja reitit – esimerkiksi luonto- ja pyöräilyreitit, uimarannat, maisemat ja käyntikohteet – on ensin kartoitettu, palvelutarjontaa reittien varrella tarkastellaan kokonaisuutena, kuntarajoista riippumatta. Reittien varrella toimivilla yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus esimerkiksi kehittämissuunnitelmien ja palvelujen työstämiseen uusien tuotteiden ja matkailullisten mahdollisuuksien esiin tuomiseksi.
Yritysten ja koko alueen näkyvyyteen panostetaan erityisesti sähköisiä ja some-kanavia hyödyntäen. Erilaisia workshop-työskentelyjä ja koulutusta toteutetaan yritysten tarpeiden mukaan.
Tervetuloa mukaan!