Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka SUURTALOUSKOKKI

http://www.veteli.fi/suurtalouskokki.pdf

__________________
Etsimme osaavaan joukkoomme Vetelin kunnan varhaiskasvatukseen

Ryhmäperhepäivähoitajan sijaista ajalle 3.2 – 29.5.2020. Työpisteenä on Räyringissä sijaitseva Lemmenrannan ryhmäperhepäiväyksikkö.

Tehtävään edellytetään perhepäivähoitajan kelpoisuutta tai muuta lasten kanssa työskentelyyn soveltuvaa koulutusta sekä paikallisen varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta. Valittavalta työntekijältä odotamme joustavaa ja aktiivista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Palkkaus KVTES:n mukaan. Viikkotyöaika tehtävissä 31 h/vko.

Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään sovelletaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Työhakemus ja CV toimitetaan 23.1.2020 klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: pauliina.koivisto@veteli.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sivistysjohtaja Maria Keltti-Heikkilä, p. 050 5790 114, maria.keltti@veteli.fi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet huomioidaan.Uinninvalvoja/uimaopettaja (Hakuaikaa jatkettu!)
Vetelin uimahalli on viihtyisä pieni uimahalli, jossa pääset työskentelemään pienessä työyhteisössä. Työnkuvaan kuuluu mm. uinninvalvonta, uimaopetus ja vesijumppien ohjaaminen. Lisäksi työhön kuuluu avustavat siivous- ja kahvionhoitotehtävät. Työajan määrittävät uimahallin aukioloajat. Työ on vuorotyötä sisältäen yksittäisiä viikonloppuvuoroja.

Hakijoilta edellytetään:
– uinninvalvojan tutkintoa
– hyväksytysti suoritettua Tukes:in hengenpelastajan testiuintia
– ensiaputaitoja (EA 1)
– asiakaspalvelutaitoja
– oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta
– vähintään 18 vuoden ikää
– Lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.
Eduksi katsotaan vesijumppaohjauspätevyys ja -kokemus.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

WWW-osoite www.vetelinliikuntakeskus.fi
Yhteystiedot Vapaa-aikasihteeri Satu Koski 0505790173 satu.koski@veteli.fi
Työpaikan osoite Vetelin liikuntakeskus, Lehtisaarentie 9, 69700 Veteli
Palkkaus KVTES:n mukaan.
Työ alkaa Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika 2-vuorotyö
Työn kesto 6-12kk

Jätä hakemus satu.koski@veteli.fi


Vetelissä on paljon erilaisia työpaikkoja tarjolla!

Kiinnostaako sijaisuudet?

  • Vetelin kunnalla on sekä siivous- että ruokahuollossa on jatkuvaa tarvetta sijaisuuksien tekijöistä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä! ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Niina Leppävuori puh. 050 5790 195.
  • Maatalouslomittajia Kaustisen kunnan lomatoimeen haetaan maatalouslomittajia määräaikaisiin työsuhteisiin sopimuksen mukaan. Työ edellyttää maatalousalan koulutusta ja/tai työkokemusta karjanhoidossa, luotettavuutta ja yhteistyökykyä, sekä Suomen kielen taitoa. Toimialueena ovat pääsääntöisesti maito- ja lihakarjatilat Halsuan, Kaustisen, Perhon ja Vetelin kuntien alueella. Palkkaus KVTES:n mukaan. Jatkuva haku. Kaustinen on savuton työpaikka. Hakemukset os. Kaustisen kunta, lomituspalvelupäällikkö, PL 10, 69601 KAUSTINEN tai hilkka.kalliokoski(at)kaustinen.fi Lisätiedot lomituspalvelupäällikkö Hilkka Kalliokoski puh. 050 318 0346.

Vetelissä on myös mahdollisuuksia uusille yrittäjille sekä useita yrityksiä jotka hakevat jatkajaa yritykselleen. Tule keskustelemaan mahdollisuuksista kunnanjohtajan ja/tai yritysneuvojan kanssa.

  • metallialalle
  • rakennussuunnittelu- ja – valvontapalveluihin
  • kaupan alalle
  • korjauspalveluihin
  • kiinteistönhoitoon ja isännöintiin
  • kotihoito- ja hoiva-alalle

Vetelissä on myös loistavat puitteet tehdä etätyötä.   Yhteisöllinen etätyötoimisto Luovasti   www.luovasti.fi  sekä kunnan tarjoamaa toimistotilaa.

Onko sinulla lähitulevaisuudessa tarvetta työvoimalle ja yhteiskampanja kunnan kanssa kiinnostaa? Ota yhteyttä rekry(at)veteli.fi niin kerromme lisää!

Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen niin autamme löytämään juuri sinulle sopivaa työtä.

Vetelin kunta  |  Kivihyypäntie 1  |  69700 VETELI  |  neuvonta 050 5790 100  |  fax 06 8353 111  |  vetelin.kunta@veteli.fi
Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9-15.