Vapaa-aika ja liikunta

Yhteystiedot

Satu Koski, vapaa-aikasihteeri
puh. 050 5790 173 satu.koski(at)veteli.fi

TOIMINTAA LAPSIPERHEILLE VETELISSÄ kevät 2020 Päivitetty kalenteri tästä linkistä

EHDOTUKSIA LIIKUNTAKAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUDESSA PALKITTAVISTA
Sivistyslautakunta pyytää kuntalaisilta sekä liikuntaseuroilta ja nuorisojärjestöiltä ehdotuksia vuoden naisurheilijaksi, miesurheilijaksi, aktiiviseksi nuoreksi toimijaksi, kuntoilijaksi, seuratoimitsijaksi (urheiluseura) ja järjestötyöntekijäksi (nuorisojärjestö). Lisäksi pyydetään toimittamaan tiedot vuoden aikana sijoittuneista urheilijoista stipendisäännön mukaisesti. Stipendisääntöön voi käydä tutustumassa vapaa-aikatoimistossa tai kunnan nettisivulla http://www.veteli.fi/stipendisaanto.pdf. Tiedot tulee toimittaa 1.11.2019 mennessä osoitteella, Vetelin kunta/ vapaa-aikatoimi, Kivihyypäntie 1, 69700 Veteli. Myöhästyneitä ehdotuksia ei käsitellä.

Avustukset

Liikunta- ja nuorisotoimen avustuksia voivat hakea veteliläiset nuoriso- ja liikuntajärjestöt. Avustus on tarkoitettu nuoriso- ja liikuntajärjestöjen säännöllisiin kerho-, ryhmä- ja muun toiminnan avustamiseen.

Toiminta-avustuslomake sekä erilliset selvityslomakkeet löytyvät linkeistä:

Toiminta-avustushakemuslomake

Liitteet liikunta

leiriavustus

koulutusavustus

ohjaustapahtuma-avustus

urheilu ja liikuntatapahtuma-avustus

Liitteet nuoriso

kerhotoiminta-avustus

koulutusavustus

leiriavustus

projektiavustus

tai ne voi hakea vapaa-aikatoimistosta. Avustuslomakkeiden liitteinä tulee olla järjestön edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Lisätietoja antaa vapaa-aikasihteeri Satu Koski puh. 050 5790 173.

Avustushakemukset toimitetaan osoitteella Vetelin kunta, sivistyslautakunta, Kivihyypäntie 1, 69700 VETELI. Kuoreen merkintä “Liikunta- ja nuoritoimen avustus”.


NUORISOTILAT
Äijäpatintie 1, 69700 Veteli

LIIKUNTAKAMPANJAT tästä linkistä