Ajankohtaista koronaviruksesta yleisesti

Hoitotarvikkeiden tilaukset Soitessa koronavirustilanteessa

Koronavirustilanteen aikana kaikki hoitotarvikkeiden tilaukset tehdään: • puhelimitse: puh. 044 730 7611, puhelinaika ma-pe klo 9-11.

» Voit myös jättää takaisinsoittopyynnön, mikäli linja on varattu. Sinulle soitetaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

• tai sähköisesti palse.fi -portaalin kautta.

» Sivustolle kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistautumisen kautta verkkopankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Kaikki hoitotarvikkeet toimitetaan asiakkaille suoraan omaan kotiin. Kuljettaja soittaa asiakkaalle ennen tuotteen toimittamista.


YHTEENVETO KYYTIIN2 –HANKEALUEEN KULJETUSPALVELUISTA KORONAEPIDEMIAN AIKANA https://www.kyytiin2.fi/blogi/


Soite tiedottaa: Toimi näin, jos epäilet koronavirus-infektiota

  • Jos sinulla on flunssaoireita, jää kotiin!
  • Jos sinulla on pahaa hengenahdistusta eikä kotihoito riitä tai epäilet, että olet saanut koronavirustartunnan, älä tule Soiten toimipisteeseen sisälle vaan soita meille ensin!

» Soiten koronaneuvontapuhelimesta voit kysyä hoidollisia ohjeita, mikäli epäilet koronavirusinfektiota. Puh. 06 828 7499. Numerosta vastataan joka päivä klo 8-20.

» Muina aikoina soita Soiten yhteispäivystykseen puh. 06 826 4500.

  • Henkisen ensiavun puhelimeen voit soittaa, jos koronatilanne huolestuttaa ja koet psyykkistä oireilua, esimerkiksi ahdistusta tilanteen takia. Puh. 06 828 7288. Avoinna arkisin klo 9-15.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite on avannut oman verkkosivuston koronaviruksesta tiedottamiseen. Sivusto löytyy osoitteesta korona.soite.fi. Jatkossa koronatiedottaminen keskittyy tälle uudelle sivustolle.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL seuraa koronavirustilannetta ajantasaisesti verkkosivullaan https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Keski-Pohjanmaalla Soite tiedottaa alueellisesta tilanteesta verkkosivuillaan https://www.soite.fi/

STM: n neuvontapuhelin 0295 535 535

STM: n neuvontapuhelin 0295 535 535 on alkuvaiheessa tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka eivät voi hakea tietoa internetistä. Puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15. Palvelua saa tällä hetkellä suomeksi ja mahdollisuuksien mukaan myös ruotsiksi ja englanniksi. Puhelinneuvonnan lisäksi neuvontaa on mahdollista saada myös tekstiviestillä numerossa 050 902 0163. Tekstiviestineuvonta on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät esimerkiksi kuulovamman tai muun syyn takia voi käyttää puhelinta. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa.

Valtiovarainministeriön tiedotus www.vm.fi

Ruokavirasto tietoa elintarvikkeista 

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/elintarviketiedotteet/tarttuuko-covid-19-koronavirus-elintarvikkeiden-valityksella/