Toimitusjohtaja/kiinteistöpäällikkö

Etusivu > Uutiset > Toimitusjohtaja/kiinteistöpäällikkö

Kiinteistö Oy Vetelinraitti hakee

Toimitusjohtajaa/kiinteistöpäällikköä

 

Kiinteistö Oy Vetelinraitti on vuonna 1994 perustettu Vetelin kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävänä on rakentaa, omistaa ja hallita asunto-osakkeita ja kiinteistöjä, vuokrata niitä sekä käydä niillä kauppaa. Yhtiö voi tuottaa isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluita.

 

Etsimme nyt toimitusjohtajaa/kiinteistöpäällikköä vastaamaan Koy Vetelinraitin ja Vetelin kunnan kiinteistöistä sekä niiden kehittämisestä. Työnkuvaan sisältyy toimitusjohtajan ja kehitystehtävien lisäksi toimisto- ja taloushallinnon tehtäviä, ja vastaat mm. asiakasvalinnoista ja vuokrasopimusten solmimisesta, aktiivisesta yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa sekä uudis- ja korjausrakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

 

Kelpoisuusehtona on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme kokemusta rakennuttamistehtävistä. Tehtävä edellyttää joustavaa palveluasennetta, hyvää paineensietokykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti.

 

Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Kirsi Aho, puh. 0400 667 313 ja varapuheenjohtaja Jussi Torppa, puh. 040 5800 323.

 

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen on toimitettava 25.6.2017 mennessä osoitteeseen Koy Vetelinraitti, Kivihyypäntie 1, 69700 Veteli tai sähköpostitse osoitteeseen heidi.rintala@veteli.fi.