Yrityspalvelut

KASE YRITYSPALVELUN SIVUT TÄSTÄ LINKISTÄ
UUDET HENKILÖT ALOITTIVAT TYÖSSÄÄN HELMIKUUSSA

Kaustisen seutukunnan KASE Yrityspalvelun henkilöstö vaihtuu helmikuun aikana yritysneuvonnan tehtävien siirtyessä Erkki Laiteelle ja Jarmo Finnilälle. Yritysneuvoja Erkki Laide aloittaa tehtävässään 1.2.2020 ja yrityskehittäjä Jarmo Finnilä 17.2.2020.

Yrityskehittäjä Jarmo Finnilän asiakkaina ovat pääosin kehittyvät ja kasvavat yritykset. Painopisteenä on toimivien yritysten liiketoiminnan kehittäminen. Jarmo avustaa yrityksiä tarpeiden mukaan esimerkiksi kasvuun, innovaatioihin, teknologiaan, kansainvälistymiseen ja investointeihin liittyen. Myös rahoitukseen, toimitiloihin, koulutukseen ja rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä voi kääntyä Jarmon puoleen.

Yritysneuvoja Erkki Laiteen asiakkaina ovat pääosin aloittavat ja muutostilanteissa olevat yrittäjät sekä myös toimivat yritykset tarpeen mukaan. Aloittavien yritysten neuvontaan sisältyy mm. yritysidean arviointia, liiketoimintasuunnitelman, kannattavuuslaskelmien ja asiakirjojen laadintaa sekä rahoitukseen ja tukiin liittyviä selvityksiä ja hakemusten laadintaa. Erkki neuvoo yrityksiä myös muutostilanteissa esimerkiksi omistajanvaihdoksiin ja yrityskauppoihin liittyvissä tilanteissa, taloudellisissa vaikeuksissa ja yritystoiminnan lopettamisessa.
Projektipäällikkö Timo Pärkkä toimii seudun yritysverkostojen ja toimialojen kehittämisessä. Timon tehtävän painopiste on avustaa seudun yrityksiä valmistautumaan alkaviin suurhankkeisiin. Timo on aloittanut tehtävässään tammikuun alussa.

Erkin, Jarmon ja Timon toimialueena ovat kaikki seutukunnan kunnat: Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli. He tulevat mielellään käymään yrityksessäsi paikan päällä. Tarvittaessa sopiva tapaamispaikka löytyy jokaisesta kunnasta. Myös etäneuvottelut, sähköposti tai perinteinen puhelu onnistuvat hyvin.
Ota yhteyttä!

Jarmo Finnilä, yrityskehittäjä, p. 050 337 3538
Erkki Laide, yritysneuvoja, p. 044 561 2154
Timo Pärkkä, projektipäällikkö, p. 040 757 3519
sähköpostit etunimi.sukunimi@kaustisenseutukunta.fi
Lisätiedot:
Petri Jylhä, kehittämisjohtaja, p. 050 551 3030, petri.jylha@kaustisenseutukunta.fi