Yrityspalvelut

YrityspalvelutYRITYSPALVELUT

VAPAAT TOIMITILAT

Yrityspuisto Viria tarjoaa teollisuustiloja ja teollisuustontteja erilaisten yritysten tarpeisiin. Yrityspuistosta on hyvät kulkuyhteydet syväsatamaan, lentokentälle ja rautatieasemalle. Kaukolämpö ja valokuituverkko ovat jokaisen yrityksen ulottuvilla. LISÄTIETOJA

KASE Yrityspalvelu

KASE Yrityspalvelu on kuntien (Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Veteli) rahoittama maksuton palvelu alueemme yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville.

Palveluihimme kuuluu aloittavan yrittäjän perusneuvonta, starttiraha-asiat sekä investointi- ja kehittämistuet kaikille yrittäjille. Toimitila-asioissa palvellaan yhdessä kunnan kanssa.

Kehittämistoimiin (mm. laatujärjestelmät, tuotannon ja tuotteiden kehittäminen, kansainvälistyminen) ja investointeihin on mahdollista saada tukea ELY-keskukselta tai Leader -ryhmältä (Pirityiset). Toimialarajoituksia on. Tuki on haettava aina ennen toimenpiteitä, joten kannattaa jo suunnitteluvaiheessa ottaa yhteyttä yritysneuvojaan.

KASE Yrityspalvelulla on yrityspalvelusopimus työ- ja elinkeinoministeriön kanssa Yritys-Suomi -yhteistyöstä. KASE Yrityspalvelu on jäsenenä Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES ry:n yhteistyöverkostossa.

kase.fi – sivuilta löytyy maksuton seutukunnallinen yritysrekisteri sekä Yritystulkki-ohjelma, josta löytyy yritystoiminnassa tai yrityksen perustamisvaiheessa tarvittavia ohjeita, lomakkeita ja laskentataulukoita.

Kase Yrityspalvelu

Sari Torppa
yritysneuvoja
puh. 044 561 2154
sari.torppa(at)kase.fi

PIRITYISET

Ota yhteyttä Pirityiset ry:n toimistoon. Mietitään yhdessä, toimiiko leader-rahoitus sinun kohdallasi. Sen jälkeen täytetään hakupaperit ja Pirityiset ry:n hallitus käsittelee hankehakemuksesi.